Over ons

Wij zijn een nuchter no-nonsense bureau gespecialiseerd in het plannen en uitvoeren van Direct Mail producties. De combinatie van onze Direct Mail kennis met kennis van de grafische markt maakt dat wij een ervaren samenwerkingspartner zijn.

Wij spannen ons in om te blijven voldoen aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers. Wij werken doorlopend aan de kwaliteit van onze dienstverlening en willen maximale tevredenheid scoren als het gaat om flexibiliteit, deadlines en betrouwbaarheid. En dat alles tegen een zo scherp mogelijke prijs.

Het is ons vak om het rendement bij Direct Mail acties te verbeteren. Enerzijds kunt u, door Mailtraffic in te schakelen, tijd en kosten besparen. Anderzijds denken wij mee over manieren om de respons te verhogen, ontwikkelen wij testprogramma’s voor u en kunnen wij achteraf uw actie analyseren. Zo tonen wij aan dat het systematisch opzetten en analyseren van acties leidt tot verbeteringen.

De medewerkers van Mailtraffic zijn professionals in ontzorgen. Dankzij gedegen vakkennis zijn we in staat uw campagne vlekkeloos uit te voeren zonder dat u daarmee, als klant, duurder uit bent. Wij bewaken de kosten en adviseren hoe u deze zo laag mogelijk kunt houden. En we werken structureel aan het verbeteren van de respons. We hebben daarvoor een aantal tools ontwikkeld die helpen bij het opstellen en analyseren van testen.

 

 

© 2018 Mailtraffic - Sitebouw Simourix